Häntähirmut Oy

Lemmikkispa Häntähirmut syntyi kahden naisen visiosta laajentaa paikallista palvelutarjontaa, luoda työpaikkoja ja kehittää omaa yritystoimintaa. Tuohon visioon kuului vahvasti omien arvojen esilletuonti; ekologisuus, eettisyys, kotimaisuus, huippulaatuinen asiakaspalvelu sekä tietenkin lemmikin ehdoilla toimiminen. Näitä arvoja pyrimme tuomaan esille asiakaskohtaamisissa sekä yrityksemme ilmeessä.
 

Lemmikkien hyvinvointi on kaiken toimintamme lähtökohta. Rakkaus eläimiin ja asiakaspalvelutyöhön ovat olleet yrityksemme peruspilareita alusta lähtien ja toivomme sen välittyvän myös asiakkaillemme. Lemmikkispa Häntähirmut on olemassa niin lemmikkejä, kuin omistajiakin varten. Toivomme, että työmme helpottaa Teidän arkeanne ja tukee lemmikkinne hyvinvointia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Lemmikkispalla käytössämme on kotimaiset ja ympäristöystävälliset Luonnollinen Kamu sekä LovePaws -tuotteet.

Tiimi

spa_marjut.jpg

Marjut

YRITTÄJÄ

 

Teen spalla koirien pesuja ja kevyitä siistimisiä.
Lisäksi vastaan yrityksen talousasioista ja neuvon asiakkaita mielelläni koirien käyttäytymiseen ja ruokintaan liittyvissä ongelmatilanteissa.

Minulla on vankka lemmikkitausta ja opiskelen tällä hetkellä koirien diplomiravitsemusneuvojaksi.

Screenshot_20210510_114951_com.instagram

Kati

TRIMMAAJAOPISKELIJA

 

Teen spalla koirien pesuja, kynnenleikkuita ja kevyitä siistimisiä. Myös turkin ajelu koneella onnistuu, ja taitojen karttuessa tarjoamani palvelut laajenevat koko ajan. Opiskelen trimmaajaksi.

spa_titta.jpg

Titta

YRITTÄJÄ

 

Vastaan yrityksen markkinoinnista ja asiakasviestinnästä. Hoidan span ajanvaraukset sekä teen koirien pesuja sekä kynnenleikkuita. Neuvon asiakkaita mielelläni lemmikin käyttäytymiseen tai hyvinvointiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Olen koulutukseltani eläintenhoitaja (eläinhoitolan osaamisala) ja aloitan trimmaajaopinnot elokuussa '21.

Screenshot_20210517_191540_com.facebook.

Stiina

URHEILUKOIRAHIEROJA

Olen valmistunut urheilukoirahierojaksi Tampereen Koirahierojakoulusta ja teen koirahierontoja faskiakäsittelyä sekä laserhoitolaitetta hyödyntäen. Kaikki koirat kotikoirasta harrastuskoiraan hyötyvät hieronnasta!

SINÄ, LEMMIKKIALAN OSAAJA?

 

Oletko eläinalan osaaja ja koet, että Sinulla  olisi palvelutarjontaamme sopivaa osaamista? Me Häntähirmuilla olemme aina avoimia uusille ideoille ja yhteistyökuvioille!  Ota rohkeasti yhteyttä titta.knuuttila ( at ) gmail.com!